Завжди вважала, що чудово знаю як готувати, але в останні місяці мої страви стали скучними і почали повторюватись. Подруга порадила мені подивитися оригінальні рецепти, але я не знала, як підібрати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Виявилося, що є величезна кількість сайтів з дивовижними рецептами, про які я навіть уяви не мала. Особливо мене вразили категорії з ексклюзивними стравами та рецептами національних кухонь. За цей час я освоїла страву італійської гастрономії, тайської та ще й грецької кухні! Моя чоловік і діти дуже задоволені, а я відчуваю себе впевненим гурманом. Я навіть почала вести особистий журнал, де фіксую всі нові рецепти, які спробувала
Каталог рецептів
Apologies for the instability. I'm still working on phpBB extensions, and have broken the code multiple times. Guests may now post in the "Welcome & Introductions" forum, and othe other forums should now allow posting for registered users. Please do let me know if things aren't working for you. Image uploads are working, as is YouTube embedding (no code required - just post the YouTube link in the body of a message). Thank you for visiting Inyo Space!