Завжди вважала, що добре знаю як готувати, але недавно мої страви стали нудними і почали повторюватись. Подружка порадила мені подивитися свіжі рецепти, але я не знала, як підібрати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було наче знахідка скарбу! Виявилося, що є цілий океан сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Я була в захваті від підбірки з авторськими стравами та рецептами етнічних страв. Протягом місяця я освоїла страву італійської кухні, японської та а також іспанської кухні! Моя домочадці в захваті, а я відчуваю себе впевненим гурманом. Я навіть почала вести щоденник, де записую цілі кулінарні відкриття, які спробувала
Каталог opadalli.icu
Apologies for the instability. I'm still working on phpBB extensions, and have broken the code multiple times. Guests may now post in the "Welcome & Introductions" forum, and othe other forums should now allow posting for registered users. Please do let me know if things aren't working for you. Image uploads are working, as is YouTube embedding (no code required - just post the YouTube link in the body of a message). Thank you for visiting Inyo Space!